Workshop

Workshopreeks “Najaar 20..”Workshop “Outdoor Najaar 20..”
Workshopkalender 20..
Woensdag van 19:30 – 21:30 uurZaterdag  van 8:00 – 12:30 uur
 datum nog niet bekend
 Aantal inschrijvingen:
  
 Mogelijke uitwijkdatum:
  
  
Aantal inschrijvingen: 0 

Workshopreeks “Najaar 20..”

Tijdens deze workshopreeks zullen theorie en praktijk elkaar afwisselen. Het is een dynamische reeks workshops waar ook jij als deelnemer bepaalt wat er aan de orde komt. Tussen de sessies door zul je aan de hand van “huiswerkopdrachten” het geleerde in de praktijk brengen. De resultaten en ervaringen worden in de volgende workshop met de overige deelnemers besproken. Na deze reeks weet je meer van de theorie en hoe die in de praktijk toe te passen. De workshops gaan door bij een minimale deelname van 4 personen. Maximale groepsgrootte in principe 8 personen. Grotere groepen in overleg. Locatie: Fotostudio RJ in beeld, Gruttostraat 6, Nijeveen

Wat krijg je als deelnemer?

  • 4 workshops
  • Handout
  • Certificaat
  • Koffie / Thee

Schrijf je nu in! Dat kan door een bericht te sturen via het contactformulier. Of bel me op 06-15552270 voor de workshop die jij wilt volgen. Prijs van deze professionele workshopreeks:  € 97,50. Heb jij een groep van 4 personen of meer? Dan kunnen we ook een workshop inplannen buiten de vermelde workshops om.

Workshop “Outdoor Najaar 20..”

Als fotograaf en natuurliefhebber ga je graag eens met je camera op pad. Mooie foto’s maken van prachtige plekjes in de ons omringende natuur. Want zeg nu zelf: we wonen hier toch in een fantastisch mooie omgeving in Zuidwest Drenthe? Hoe breng je dat nu optimaal in beeld? Waar moet je aan denken bij de verschillende omstandigheden waarmee het Nederlandse klimaat ons soms verrast? En hoe kijken andere fotografen tegen deze buitenlocatie aan?

In deze workshop brengen we een mengeling van praktijk, theorie en gezelligheid samen in één workshop van 4 uur. Samen mooie foto’s maken, informatie uitwisselen en plezier hebben. Dat is het motto van deze zaterdagochtend. De deelnemers worden ’s morgens om 8 uur verwacht op de nog bekend te maken buitenlocatie. Halverwege de ochtend zal worden gepauzeerd onder het genot van koffie met appelgebak. Zo rond 12 uur zal de leerzame ochtend worden afgesloten. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen. Hiermee wil ik bereiken dat het niet te massaal wordt en dat ik ook alle deelnemers voldoende aandacht kan geven. Het moet voor iedereen een leuke en leerzame doe-workshop zijn.

Deelname aan deze workshop kost € 30,–, inclusief de consumpties tijdens de pauze. Ben jij geïnteresseerd in deze workshop? Vul het contactformulier in of bel met 0522-492973 / 06-15552270 en geef je op voor één van beide workshops. Vol = vol!
De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Je deelname is definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Heb jij een groep van 8 personen of meer? Dan kunnen we ook een outdoor workshop inplannen buiten de vermelde workshops om.